Sockerpinglans place

Direktlänk till inlägg 16 juli 2011

Lördag kväll

Av jennie hedin - 16 juli 2011 23:47

Vilket jävla liv det är hos grannarna, ja jag känner mig som en riktigt käring ;) Men guud va jobbigt det är att höra hur låtarna byts stup i kvarten. Människor som skriker och försöker sig på att sjunga.

Nää nu förstår man hur våra grannar måste ha känt sig i vigelsjö. Men tack och lov sover Nova än, får hoppas att hon inte blir väckt.

Dagen började med att jag och mina älsklingar tog en promenix till vigelsjö och lekte lite, Nova gick hela vägen själv. Duktig hon  =) men det såg ut som det blev kämpigt mot slutet. Sen möte vi mamma och åkte till byggmax och kikade, hittade inget kul, sen till elgiganten för att kika telefon Men jag vet inte jag det finns ingen som riktigt faller mej i smaken.

Näe måste grubbla på det där, än så länge funkar min telefon någorlunda ivf, den dör llite då och då men det kan jag leva med

Nästa telen blir me en bra kamera ivf. Sen blev det en onyttig lunch på donken, måste sluta me skräp mat och godis nu och skärpa till mej Meeen det är så svårt på sommaren. Ajja det löser sig nog.. Har lagt upp en hel del annonser på tradera idag med, mitt mål är att få ihop money tills ja åker till norrköping på lite semester om en vecka De har gått bra hitils, fått ihop 2300 kr på saker som inte används. (kläder)

Idag har jag tankarna hos min kära vän! Du vet vem du är, och du vet att jag finns här. Var stark älskade vän <3

Näe som sagt tankarna finns hos en vän idag, finns inget väre än när nära vänner har det jobbigt. Men jag finns här, och jag vet allt allt kommer att lösa sig! Be strong!


Nu märks det att jag inte bloggat på ett tag, ibland känner man för att skriva av sig lite. Nu ligger min familj och sover sött, ska nog snart joina dom. Men är uppe i varv som vanligt.
Ikväll såg älskling och jag en bra film som jag kan rekomendera för er som inte sett . John Q heter den, gripande och mycket vacker.

Tänkte bjuda på lite bilder:

 

       


Fina underbara Nova :) har börjat pott tränna henne lite smått, och två gånger har hon kissat i pottan! Så det går bra det här. .

Nej dags att hoppa i säng kanske, ska jobba imorgon kväll, känns sisådär då jag inte vet vad jag har i lön, och kan inte få reda på det förens på måndag. Spännande! mkt spännande som sagt.

Ska desutom jobba kvällen tillsammans med syster, så det blir ju trevligt : )
Sen får vi se vad de säger om lönen på måndag. då vet jag om jag kommer vilja vara kvar.


Näee sov gott mina vänner


puss å kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jennie hedin - 20 februari 2014 06:19


Funderat ett tag på att ta upp bloggen, var ju ett par år sen. Så ska jag väl göra ett försök att vara lite aktiv på bloggen, återkommer. :) ...

Av jennie hedin - 18 november 2011 08:56

Okej. Nu provar vi att skriva ett inlägg från telefon. Var typ hundra år sen jag skrev här, kanske tiden räcker till lite mer nu och jag kan börja skriva lite. :-) just nu händer det inte mycket, har varit hemma med nova i 2,5 veckor med förkylning f...

Av jennie hedin - 17 juli 2011 23:10

Äntligen sängläge :) Har vart en lång dag, men en bra dag. Började dagen med loppis i söderhall, gjorde lite fynd. bland annat en brio bilbarnstol för 50 kr. Riktigt kap, även en flyttväst till Nova för 20 kr. Kanon om vi ska åka ut på sjön med mor...

Av jennie hedin - 13 juli 2011 07:02


Snart dags att springa  ner, ska in till sthlm och göra vård och omsorgsprovet idag.  Hoppas det går bra trotts att jag klantskalle har haft fel bok. upptäckte det igår. Typiskt mej,  men hoppas hoppas. Pappa skjutsar oss, skönt då slipper jag och ...

Av jennie hedin - 7 juli 2011 23:33


Länge sen jag skrev, tiden räcker inte till. Senaste tiden vad har hänt,hmm ja om ja de kommer ihåg. :) Minnet är bra med kort som sagt. Har myst på stranden ett par dagar innan det dåliga vädret kom. Då har de inte hänt mycket, röjt hemma. Så nu är ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se