Sockerpinglans place

Direktlänk till inlägg 7 juli 2011

Uppdatering

Av jennie hedin - 7 juli 2011 23:33

Länge sen jag skrev, tiden räcker inte till. Senaste tiden vad har hänt,hmm ja om ja de kommer ihåg. :) Minnet är bra med kort som sagt. Har myst på stranden ett par dagar innan det dåliga vädret kom. Då har de inte hänt mycket, röjt hemma. Så nu är det finfint. Kikade på Tommy nilsson i helgen, var riktigt bra. Han är duktig han :) spelat massa bilbingo både här och där. Vann igår, och vann två gånger idag! lyckliga mej! :) Dom pengarna ska sparas tills jag och Nova åker till norrköping i slutet på månnaden med mamma. Har vart på stranden idag tillsammans med Jennie och hennes barn, var hur mysigt som helst.  :) Det får göras om! Sen blev det bilbingo ikväll. Och tur var väl de! Imorgon så hoppas ja på bra väder för då ska jag och mina älsklingar åka till stranden. Mys <3 Älskling är ledig nu 3 dagar, så himmla skönt. Så nu ska det bara mysas hela helgen, så vi hoppas på bra väder.

Bjuder på en bild från förra veckan när vi var på stranden med Matilda och Sandra. Lucas bil gick hem hos min lilla prinsessa!Annars har de inte hänt så värst mycket, de är mest bingo på senare tid, ja alla har vi  våra nöjen! :D

Har prov på onsdag, känner mej inte alls peppad till det, men måste försöka sätta mig lite i helgen. Provet är i sthlm också till råga på allt är det mellan 9-12 hmm jätte kul. Not! ska även kompletera i psykologin, så de blir mycket på onsdag. Så håll tummarna för mig.

Var fresten till vv i tisdags, var väl minst en månad sen ja va där, och har ätit massa onytigheter. Men vågen visade desamma. Så skönt! Inte långt kvar tills jag känner mej någorlnda nöjd nu. Men ska bara ha orken att ta tag i de. Så jobbigt sommartid, man vill liksom kunna grilla å äta gott som resten av familjen. Men tanke på att både Nova och Simon är godisråttor :P

Jahapp man kanske ska runda av här, försöka få sej lite sömn innan den nya dagen tittar fram.

Ha en kanon bra hrelg, det tänker jag ha :))
Puss å kram

   
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jennie hedin - 20 februari 2014 06:19


Funderat ett tag på att ta upp bloggen, var ju ett par år sen. Så ska jag väl göra ett försök att vara lite aktiv på bloggen, återkommer. :) ...

Av jennie hedin - 18 november 2011 08:56

Okej. Nu provar vi att skriva ett inlägg från telefon. Var typ hundra år sen jag skrev här, kanske tiden räcker till lite mer nu och jag kan börja skriva lite. :-) just nu händer det inte mycket, har varit hemma med nova i 2,5 veckor med förkylning f...

Av jennie hedin - 17 juli 2011 23:10

Äntligen sängläge :) Har vart en lång dag, men en bra dag. Började dagen med loppis i söderhall, gjorde lite fynd. bland annat en brio bilbarnstol för 50 kr. Riktigt kap, även en flyttväst till Nova för 20 kr. Kanon om vi ska åka ut på sjön med mor...

Av jennie hedin - 16 juli 2011 23:47

Vilket jävla liv det är hos grannarna, ja jag känner mig som en riktigt käring ;) Men guud va jobbigt det är att höra hur låtarna byts stup i kvarten. Människor som skriker och försöker sig på att sjunga. Nää nu förstår man hur våra grannar måste h...

Av jennie hedin - 13 juli 2011 07:02


Snart dags att springa  ner, ska in till sthlm och göra vård och omsorgsprovet idag.  Hoppas det går bra trotts att jag klantskalle har haft fel bok. upptäckte det igår. Typiskt mej,  men hoppas hoppas. Pappa skjutsar oss, skönt då slipper jag och ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se