Sockerpinglans place

Alla inlägg under juni 2011

Av jennie hedin - 7 juni 2011 04:45

Alldeles strax är det dags för mej att gå ner, då går bilen mot Ullared. Var inte där förra året, har alltid annars vart där varje år. Så ska bli så roligt! :) det här och julafton är höjdpunkterna på året!! :)
Har sovit jätte dåligt, vaknat flera gånger, myggbet , kallt o sovrummet å blabla. Men gick upp 03.20 helt galet! Men min fina familj dom sover sött..<3

Tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen :

          Jätte mysig dag med Matilda och Lucas, sen blev det bilbinog, utan vinst. Men det var kul endå. Bättre lycka nästa måndag maby.. :)
Ha en fin och bra dag alla!
// <3

Av jennie hedin - 5 juni 2011 00:20

Hej hopp!

vilket sommar väder det vart idag, helt galet. Började dagen med att gå till lommarbadet, jätte mysigt, Nova ville bara ner i vattnet hela tiden. Söta unge <3 men hon fick inte bada för mcket, ja tckte de fortfarande är lite kalt ;) Sen har hon ju precis varit sjuk med. Men det var rätt många som badade.Så man får väl ta sitt första dopp snart. Men jag föredrar havet, ja vill gärna se botten och vart ja sätter fötterna. :) Sen blev det en promenix med älsk och Nova, ner på stan inhandla lite lunch. Ikväll var Nova och jag hos mamma och åt middag, sen har vi lekt lite i lekparken gått en svång bland alla fulla människor på stan. Träffat syster och pappa en sväng. Ja som sagt fullspäckad dag. Men jätte trevlig :) nu ska ja försöka sova lite, men de är så svårt när inte S är hemma.. men de blir bättre sen :))

Imorgon får vi se vad som händer om det kankse blir en sväng ut till mormor och morfar.

Fresten har ja konstaterat idag att anästan alla mina förra årets sommarkläder är på tok för stora, så nu håller ja på å renasar ut. Kika gärna på tradera vettja :) corrinne är användar namnet.

http://www.tradera.com/MyTradera/Seller.aspx?filter=1




Näee nu bjuder ja på lite bilder från idag sen måste ja hoppa i säng.

           

natti natti <3

Av jennie hedin - 3 juni 2011 21:42

Halloj!
Dagen har rusat iväg som vanligt, började morgonen med att baka en glutenfri drottning paj som jag tog med ut till mormor och morfar. Det uppskattades, morfars syster var även där. Hon hade stickat till Nova, jätte söta små koftor :)

Nu har jag provat min sommar garderob, och alla klännigar sitter som tält! Så nu åker dom ut på tradera. Så hoppas vi på mycket fint på gekås på tisdag :) )

Bjuder på lite bilder från dagen:

     


Juste Nova har även fått en dagis plats nu. Från och med 1 augusti, känns jätte bra med tanke på att jag börjar praktisera till hösten. Så det känns skönt att veta att de går att få ihop det. :) Men är riktigt nervös, hur ska det kännas att lämmna bort min lilla tjej. Usch! men de kommer säkert gå jätte bra :)

Fresten har älskling fått en ny tjänst nu, så han kommer vara ledig varje helg, och inte jobba kvällar/nätter längre. Jätte skönt. för nu kan jag så småning om börja jobba lite extra vid sidan av pluggandet :D saknar faktiskt hemtjänst jobb väldigt mycket nu :))

Nej nu ska ja fixa lite med tradera, sen får vi se va man hittar på :)

Av jennie hedin - 3 juni 2011 07:31

Godmorgon!
Idag är de lite småsegt, vart rätt sent igår vi hade filmkväll här hemma. :) Tänkte snart ta med mej Nova och ta ett bad, så älskling får sova ut idag. Han jobbar hela helgen men sen har han semester en vecka. Idag ska jag ut till min mormor och morfar och hälsa på, tänkte överaska och baka en glutenfri drottningpaj, så det ska bli spännande och se hur det går.

Annars händer det inte mycket idag, vi får se vad dagen har att erbjuda. Igår satte jag igång och gjorde en skoluppgift klar i näringslära. Jätte skönt att komma igång. Nu väntar jag bara på svar från läraren om vart man gör proven under sommaren eftersom nkv är stängt...

Fresten har vi nu fått dagis plats till Nova, från och med 1 augusti, känns bra och jobbigt på samma gång. Men vi kommer att behöva det eftersom mina praktiker kommer sätta i gång däromkring. Och då kommer det inte fungera utan dagis, sen kan man ju faktikst komma igång och jobba lite extra på sidan av studierna :)

Saknar faktikskt hemtjänsten! nu var det ett tag sen man jobbade..

Ser ivf ut att bli finfint väder idag, det gillas!!!

Nej om vi ska ta och starta dagen nu, ha en bra dag mina vänner
Puss å kram

Av jennie hedin - 2 juni 2011 21:40

Halloj!
Nu sitter man här efter en lång lång dag. Nova mår mycket bättre nu så det är jätte skönt, vi tog med Nova till färsna idag så hon fick mata och titta på djuren. det gillades verkligen !! :)
Sen har golvet lagts klart, blev kanon bra verkligen och även fondisen är på plats. Det blev så mysigt i tv rumet. Ja har även fått upp en bit av min fotovägg, blev jätte bra:)

bjuder på lite bilder! :)


Före

   


Efter

             


Som sagt det börjar ta sej här hemma :) äntligen börjar det likna våran stil.

Nej nu är det filmtajm här ha en trevlig kväll :)

Av jennie hedin - 1 juni 2011 10:51

Hallå mina vänner!

Dagen började med en god frukost bestående av färska frallor. Sen har vi satt igång här hemma, jag målade klart i vardagsrummet igår, jätte skönt!! Så nu är de bara fodväggen som ska upp. Kommer bli kanon fint. Älskling har nu satt igång med att lägga golv, ska läggas i köket och båda hallarna. Kommer bli en grym stor skillnad kommer bli jätte bra verkligen. Ja har precis slängt ner Novis i badet idag är hon mycket piggare. Skönt! Men dock vaknadde hon vid 05.00 och var pigg, så det var bara att le och se glad ut. Men hon somnade om sen två timmar så då ppassade jag på att vila :)
Så som sagt idag är det renovering som står på schemat, tur att det är skitväder ;)

Återkommer med lite bilder sen :)

Ovido - Quiz & Flashcards