Sockerpinglans place

Direktlänk till inlägg 26 juni 2011

Midsommarhelgen

Av jennie hedin - 26 juni 2011 16:18

Då vår midsommar helgen snart över. Har vart en jätte bra helg, var hos mormor coh morfar på midsommar afton. Jätte mysigt, åt got mat var uppe på kalles äng och tittade på stången. Fiskade fiskdam osv. Ja det var lyckat.

Igår var jag med älskling, kikade film och tog det bara lugnt.  :)
Idag har vi vart ut till mormor och morfar en sväng och fikat, Hämtat paket på roffes osv. Nu är det snart dags för min del att gå och jobba.

Ska jobba i en ny grupp, dom ringde och frågade så man får väl prova hur det känns :)
Jobbar till 22.00 sen blir det hemåt till sängen. Hunnit med lite pluggande idag med känner mej riktigt nervös inför provet på torsdag, men de gäller att plugga lite varje dag. Så håller vi tummarna. Men det är ju ett sånt brett ämne, psykologi.
 På torsdag fyller Sandra 20 år!! Helt otroligt ;) Har inte hittat nån pressent än, bara nåt litet. Ska ta mej ner på stan imorgon och kika tänkte jag, ska träffa Matilda imorgon och plugga lite åså, så då knakse vi hinner med att kika efter en pressent :)
Imorgon börjar älsking jboba normalt, de menas med att vi äntligen kommer få ett normalt liv..Så skönt :)) Inga mera nätter och helger, ja är så glad för det! :)
Nej nu måste ja röra mej mot jobbet. Trevlig kväll!

 //<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jennie hedin - 20 februari 2014 06:19


Funderat ett tag på att ta upp bloggen, var ju ett par år sen. Så ska jag väl göra ett försök att vara lite aktiv på bloggen, återkommer. :) ...

Av jennie hedin - 18 november 2011 08:56

Okej. Nu provar vi att skriva ett inlägg från telefon. Var typ hundra år sen jag skrev här, kanske tiden räcker till lite mer nu och jag kan börja skriva lite. :-) just nu händer det inte mycket, har varit hemma med nova i 2,5 veckor med förkylning f...

Av jennie hedin - 17 juli 2011 23:10

Äntligen sängläge :) Har vart en lång dag, men en bra dag. Började dagen med loppis i söderhall, gjorde lite fynd. bland annat en brio bilbarnstol för 50 kr. Riktigt kap, även en flyttväst till Nova för 20 kr. Kanon om vi ska åka ut på sjön med mor...

Av jennie hedin - 16 juli 2011 23:47

Vilket jävla liv det är hos grannarna, ja jag känner mig som en riktigt käring ;) Men guud va jobbigt det är att höra hur låtarna byts stup i kvarten. Människor som skriker och försöker sig på att sjunga. Nää nu förstår man hur våra grannar måste h...

Av jennie hedin - 13 juli 2011 07:02


Snart dags att springa  ner, ska in till sthlm och göra vård och omsorgsprovet idag.  Hoppas det går bra trotts att jag klantskalle har haft fel bok. upptäckte det igår. Typiskt mej,  men hoppas hoppas. Pappa skjutsar oss, skönt då slipper jag och ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se