Sockerpinglans place

Direktlänk till inlägg 23 juni 2011

Hinner inte

Av jennie hedin - 23 juni 2011 00:16

Det är verkligen så jag HINNER inte med nånting typ. Vet inte vart dagarna tar vägen, och vart är badvädret. Vill vill vill åka till stranden med en mysig picnic. Näe nu får det bli bättre väder.

Jahapp vad har hänt sen sist, jo ja har fått mitt prov i näringslära rättat, och tro det eller ej men fick vg- jag som var så bombsäker på att jag inte klarade det. Känns så jävla skönt. Nu är ja klar med den kursen, idag satte jag igång med psykologin, ingen lek va kämpigt det är. Har suttit halva kvällen med den uppgiften, usch säger jag bara. Tror inte den gick så bra, har även bokat prov tills nästa torsdag. Hur jag nu ska hinna med det?! Men det här måste jag sätta igång och läsa på i tid. Redan imorgon vore bra.

Mina tankar tar mig nu till dagis, som sagt vi har vart på besök. Är så glad för vårat val av dagis. Det kommer bli kanon. Nova sprang runt och lekte med allt och alla. Gillade fröken, så ja de känns possitivt! =)

3 augusti börjar vi med inskolning. Då kommer skolan bli så mycket enklare för min del. Nu är det kämpigt med tiden. Inte jätte kul att behöva plugga på kvällen natten.

Nej nu måste ja vidare bjuder på en bild på min underbara tjej

 


Och grattis till pappa som fyller år idag! och grattis till mej och älskling på våran 9 års dag.   blev inget firande av den idag, men vi ska göra det i juli. Då blir det en mysig kryssning bara han och jag!:)


natti natti

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jennie hedin - 20 februari 2014 06:19


Funderat ett tag på att ta upp bloggen, var ju ett par år sen. Så ska jag väl göra ett försök att vara lite aktiv på bloggen, återkommer. :) ...

Av jennie hedin - 18 november 2011 08:56

Okej. Nu provar vi att skriva ett inlägg från telefon. Var typ hundra år sen jag skrev här, kanske tiden räcker till lite mer nu och jag kan börja skriva lite. :-) just nu händer det inte mycket, har varit hemma med nova i 2,5 veckor med förkylning f...

Av jennie hedin - 17 juli 2011 23:10

Äntligen sängläge :) Har vart en lång dag, men en bra dag. Började dagen med loppis i söderhall, gjorde lite fynd. bland annat en brio bilbarnstol för 50 kr. Riktigt kap, även en flyttväst till Nova för 20 kr. Kanon om vi ska åka ut på sjön med mor...

Av jennie hedin - 16 juli 2011 23:47

Vilket jävla liv det är hos grannarna, ja jag känner mig som en riktigt käring ;) Men guud va jobbigt det är att höra hur låtarna byts stup i kvarten. Människor som skriker och försöker sig på att sjunga. Nää nu förstår man hur våra grannar måste h...

Av jennie hedin - 13 juli 2011 07:02


Snart dags att springa  ner, ska in till sthlm och göra vård och omsorgsprovet idag.  Hoppas det går bra trotts att jag klantskalle har haft fel bok. upptäckte det igår. Typiskt mej,  men hoppas hoppas. Pappa skjutsar oss, skönt då slipper jag och ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se