Sockerpinglans place

Direktlänk till inlägg 17 juni 2011

Tiden går för fort

Av jennie hedin - 17 juni 2011 23:28

Tiden bara springer iväg, snart är vi inne i Juli redan.. Och har inte ens badat än ? vad är det här. Nej nu när vi är friska vill vi h strandväder. Vill åka till björköörn och ligga på stranden och bada massa.

Förra sommaren blev det många långa dagar där, nu har vi inte hunnit med en enda, och Nova som är galen i att bada. nej så fort vädret är bättre blir det en tur dit! :)
Idag har ja pratat med rektorn för Novis dagis, vi ska dit på tisdag och kika in ska bli jätte spännande. Men inskolnigen är inte förens 3 augusti, så det är ett litet tag kvar ivarje fall. På onsdag firar jag och älskling 9 år tillsammans ! <3 vet inte vad vi tänkt göra, vi har pratat om att göra något tillsammnas kanske inte just på oonsdag. Men en mys kryssning eller nått. På onsdag får det duga med lite god mat och familje mys!

Sen fyller även pappsen år på onsdag, undrar vad man ska köpa till han?

Nu sitter jag här alone, älskling jobbar kväll som vanligt och Nova sover. Ska bli så skönt sen att alltid ha S hemma på kvällarna. Och desutom alltid veta hur han jobbar, det kan inte bli bättre!! :)

Har planerat in en liten tripp med mamma på hennes semester. Jag mamma och Nova åker till norköping. Ska bli roligt så det ser jag fram emot. Dock är det inte förens slutet på juli, men som sagt dagarna springer iväg. Måste även boka in med älsk och nova vi hade tänkt att åka till furuvik någon helg. 
Älskar sommare och dessa mysiga tripper man gör :)

Vad vorre sommare utan : hotell, båtresor, stranden,sola, bada,bilbingo, picnincar ..

Ja som sagt de finns så mycket mysigt att göra!! om vädret tillåter vill säga;)

Nej gud va jag babblar på, borde kanske hoppa i säng, men för en gång skull känner ja mej pigg! skulle vilja sätta igång och storstäda,tvätta osv nu. Lite sent dock om man tänker på grannarna.Men har fått ut en del på tradera ivf. Får hoppas att man får in ett par kronor till tänkte ta med mej de till norrköping. Än så länge har ja fått in 800 kr, inte fy skam för gamalt skit som bara ligger. :)

 

Bjuder på en bild från förra året, nere i fagervik . :)


Natti natti <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jennie hedin - 20 februari 2014 06:19


Funderat ett tag på att ta upp bloggen, var ju ett par år sen. Så ska jag väl göra ett försök att vara lite aktiv på bloggen, återkommer. :) ...

Av jennie hedin - 18 november 2011 08:56

Okej. Nu provar vi att skriva ett inlägg från telefon. Var typ hundra år sen jag skrev här, kanske tiden räcker till lite mer nu och jag kan börja skriva lite. :-) just nu händer det inte mycket, har varit hemma med nova i 2,5 veckor med förkylning f...

Av jennie hedin - 17 juli 2011 23:10

Äntligen sängläge :) Har vart en lång dag, men en bra dag. Började dagen med loppis i söderhall, gjorde lite fynd. bland annat en brio bilbarnstol för 50 kr. Riktigt kap, även en flyttväst till Nova för 20 kr. Kanon om vi ska åka ut på sjön med mor...

Av jennie hedin - 16 juli 2011 23:47

Vilket jävla liv det är hos grannarna, ja jag känner mig som en riktigt käring ;) Men guud va jobbigt det är att höra hur låtarna byts stup i kvarten. Människor som skriker och försöker sig på att sjunga. Nää nu förstår man hur våra grannar måste h...

Av jennie hedin - 13 juli 2011 07:02


Snart dags att springa  ner, ska in till sthlm och göra vård och omsorgsprovet idag.  Hoppas det går bra trotts att jag klantskalle har haft fel bok. upptäckte det igår. Typiskt mej,  men hoppas hoppas. Pappa skjutsar oss, skönt då slipper jag och ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se