Sockerpinglans place

Direktlänk till inlägg 12 juni 2011

Söndag

Av jennie hedin - 12 juni 2011 21:19

Jag är så trött och seg idag. Vilken värme det är, det är olidligt varmt i lägenheten. Och takfläkten kom inte på plats så drygt jobbigt Får hoppas att vi kan få upp den i veckan, de skulle hjälpa lite här inne ivf. Alla fönster är öppna, så nu är det välkommen in mygg! men det får man ta.

Idag har de inte hänt mycket, är lite små seg efter gårdagen men peppar peppar är ja inte ett dugg bakkis. Har varit med syster och Nova till kärleksudden, Nova har badat. Hon älskart! Så kul och se henne :) Är väl dags för mej att ta årets första dopp snart också. I veckan kanske: )

Igår blev det pizza här hemma med vännerna, sen drog tjejerna iväg på en båt tur. Även utågng. Var en riktigt lyckad dag/kiväll. Så det får vi göra om tjejer :)

 

Jag och tjejerna :)

Nu är det soffläge som gäller, Novis sover och vi ska väl spela lite tv spel här.  =)
I veckan är det stenplugg som gäller, har prov på torsdag. Har inte satt igång än, så det blir att plugga på  i veckan. Tänkte träffa Matilda och plugga tillsammans också. Lite roligare, får hoppas på finfint väder så vi kan sitta ute och barnen kan få leka.

Nej nu ska ja dra mej vidare. Ha en trevlig kväll


Puss å kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jennie hedin - 20 februari 2014 06:19


Funderat ett tag på att ta upp bloggen, var ju ett par år sen. Så ska jag väl göra ett försök att vara lite aktiv på bloggen, återkommer. :) ...

Av jennie hedin - 18 november 2011 08:56

Okej. Nu provar vi att skriva ett inlägg från telefon. Var typ hundra år sen jag skrev här, kanske tiden räcker till lite mer nu och jag kan börja skriva lite. :-) just nu händer det inte mycket, har varit hemma med nova i 2,5 veckor med förkylning f...

Av jennie hedin - 17 juli 2011 23:10

Äntligen sängläge :) Har vart en lång dag, men en bra dag. Började dagen med loppis i söderhall, gjorde lite fynd. bland annat en brio bilbarnstol för 50 kr. Riktigt kap, även en flyttväst till Nova för 20 kr. Kanon om vi ska åka ut på sjön med mor...

Av jennie hedin - 16 juli 2011 23:47

Vilket jävla liv det är hos grannarna, ja jag känner mig som en riktigt käring ;) Men guud va jobbigt det är att höra hur låtarna byts stup i kvarten. Människor som skriker och försöker sig på att sjunga. Nää nu förstår man hur våra grannar måste h...

Av jennie hedin - 13 juli 2011 07:02


Snart dags att springa  ner, ska in till sthlm och göra vård och omsorgsprovet idag.  Hoppas det går bra trotts att jag klantskalle har haft fel bok. upptäckte det igår. Typiskt mej,  men hoppas hoppas. Pappa skjutsar oss, skönt då slipper jag och ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se