Sockerpinglans place

Direktlänk till inlägg 10 juni 2011

Dålig uppdatering

Av jennie hedin - 10 juni 2011 23:43

Nu var det ett tag sen jag skrev, men dagarna bara flyger iväg.

I onsdags kom vi hem från gekås, var en trevlig resa tillsammans med mamma ,syster och mormor och morfar. Gjorde några fynd, men tyckte att det inte var lika billigt där som de varit. Tyvärr! Men fick med mej en del hem, nöjdast är jag över Novas dockvagn och docksäng. :)

Idag har  vi varit på skansen i värmen, också en jätte trevlig dag. :) Men helt slut nu, men det är väl värmen. Införskaffade mej i en takfläkt idag, så imorgon åker den upp!

Imorgon blir det tjejdag, först båten och sen utgång. Kommer bli trevligt, kul att görra någoting me dom :)
Får hoppas man är taggad och pigg imorogn, ska försöka komma i säng nu, men de är galet varmt inne.

 

återkommer med bilder från dagen imorgon. orkar inte göra det nu :)

Natti natti

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jennie hedin - 20 februari 2014 06:19


Funderat ett tag på att ta upp bloggen, var ju ett par år sen. Så ska jag väl göra ett försök att vara lite aktiv på bloggen, återkommer. :) ...

Av jennie hedin - 18 november 2011 08:56

Okej. Nu provar vi att skriva ett inlägg från telefon. Var typ hundra år sen jag skrev här, kanske tiden räcker till lite mer nu och jag kan börja skriva lite. :-) just nu händer det inte mycket, har varit hemma med nova i 2,5 veckor med förkylning f...

Av jennie hedin - 17 juli 2011 23:10

Äntligen sängläge :) Har vart en lång dag, men en bra dag. Började dagen med loppis i söderhall, gjorde lite fynd. bland annat en brio bilbarnstol för 50 kr. Riktigt kap, även en flyttväst till Nova för 20 kr. Kanon om vi ska åka ut på sjön med mor...

Av jennie hedin - 16 juli 2011 23:47

Vilket jävla liv det är hos grannarna, ja jag känner mig som en riktigt käring ;) Men guud va jobbigt det är att höra hur låtarna byts stup i kvarten. Människor som skriker och försöker sig på att sjunga. Nää nu förstår man hur våra grannar måste h...

Av jennie hedin - 13 juli 2011 07:02


Snart dags att springa  ner, ska in till sthlm och göra vård och omsorgsprovet idag.  Hoppas det går bra trotts att jag klantskalle har haft fel bok. upptäckte det igår. Typiskt mej,  men hoppas hoppas. Pappa skjutsar oss, skönt då slipper jag och ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se