Sockerpinglans place

Direktlänk till inlägg 7 juni 2011

Mot gekås

Av jennie hedin - 7 juni 2011 04:45

Alldeles strax är det dags för mej att gå ner, då går bilen mot Ullared. Var inte där förra året, har alltid annars vart där varje år. Så ska bli så roligt! :) det här och julafton är höjdpunkterna på året!! :)
Har sovit jätte dåligt, vaknat flera gånger, myggbet , kallt o sovrummet å blabla. Men gick upp 03.20 helt galet! Men min fina familj dom sover sött..<3

Tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen :

          Jätte mysig dag med Matilda och Lucas, sen blev det bilbinog, utan vinst. Men det var kul endå. Bättre lycka nästa måndag maby.. :)
Ha en fin och bra dag alla!
// <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jennie hedin - 20 februari 2014 06:19


Funderat ett tag på att ta upp bloggen, var ju ett par år sen. Så ska jag väl göra ett försök att vara lite aktiv på bloggen, återkommer. :) ...

Av jennie hedin - 18 november 2011 08:56

Okej. Nu provar vi att skriva ett inlägg från telefon. Var typ hundra år sen jag skrev här, kanske tiden räcker till lite mer nu och jag kan börja skriva lite. :-) just nu händer det inte mycket, har varit hemma med nova i 2,5 veckor med förkylning f...

Av jennie hedin - 17 juli 2011 23:10

Äntligen sängläge :) Har vart en lång dag, men en bra dag. Började dagen med loppis i söderhall, gjorde lite fynd. bland annat en brio bilbarnstol för 50 kr. Riktigt kap, även en flyttväst till Nova för 20 kr. Kanon om vi ska åka ut på sjön med mor...

Av jennie hedin - 16 juli 2011 23:47

Vilket jävla liv det är hos grannarna, ja jag känner mig som en riktigt käring ;) Men guud va jobbigt det är att höra hur låtarna byts stup i kvarten. Människor som skriker och försöker sig på att sjunga. Nää nu förstår man hur våra grannar måste h...

Av jennie hedin - 13 juli 2011 07:02


Snart dags att springa  ner, ska in till sthlm och göra vård och omsorgsprovet idag.  Hoppas det går bra trotts att jag klantskalle har haft fel bok. upptäckte det igår. Typiskt mej,  men hoppas hoppas. Pappa skjutsar oss, skönt då slipper jag och ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se