Sockerpinglans place

Alla inlägg under maj 2011

Av jennie hedin - 11 maj 2011 22:52


Hej hopp!
Så sitter man här och inser att det faktiskt är imrogon som jag har etik provet.. ! Borde ha pluggat mycket mera, har bläddrat lite i boken tidigare i veckan. Men inget mer, så kommer jag på nu ikväll att det är ju imorgon. Så nu har ja läst lite. Men har inte orken att sitta och tok plugga hela natten. Tänker helt enkelt ta det som det kommer. Får hoppas på att jag lyckas! Annars imorgon finns det inga planer, bara att piggna på oss så vi orkar ut och leka..Nova sover nu, hoppas hon mår bättre imorgon.

Igår skrev jag in mej på vv igen, känns jätte skönt att fortsätta! Nu jävlar ska dom sista kilona bort! :)
Nej om man ska varva ner lite och kika lite film med hjärtat som snart kommer hem.
Nu längtar ja tills löning, så mycket vi vill göra i lägenheten, men nu räcker tyvärr inte pengarna till. Så det är bara och vänta!
Jätte svårt och frustrerande när man vet hur finfint det kan bli!!:D

Nej nog babblat, ja bjuder på en bild på min fina   

 


God natt mina vänner!

Av jennie hedin - 10 maj 2011 00:40

Ger upp den där så kallade sjukhusdieten, kör på mitt säkra kort istället. Alltså viktväktarna, tänker gå ner och skriva in mej igen imorgon. Mer taggad än någonsin. Vet att det funkar bra och man är fortfarande människa :)
Trotts att jag bara kört sjukhusdieten en dag, så mår ja illa är kallsvettig och får kväljnngar bara ja känner lukten av den hemska soppan!! Usch nää imorgon åker den ut.. Så nu har ja lärt mig att inte gå på sånna dieter.

Tummen upp för vv! Nej nu tänker ja hoppa i säng, vart en lång och tuff dag. Mina älsklingar sover så sött.

Imorgon hoppas vi på kanon väder, picninc i parken, viktväktarna och middag med mamma står på schemat imorgon.
God natt! :)

 

mina fina  <3

Av jennie hedin - 9 maj 2011 14:49

Jaha då var allting äntligen klart, vart två sjukt jobbiga veckor med flyttstäd, packning, flytt å bankbesök. Ja de har gått i ett hela tiden kan man säga. men nu är det över. Så nu kan vi pusta ut! Allting är klart med banker å pappers skrivningar.

Nu har vi börjat komma i ordning i lägenheten, ja satte igång att måla om på än gång, å fick även fart på älskling så nu är de klarmålat i kök, novas rum och båda hallarna. Hur skönt som helst.

Nu tänkte ja sätta fart och hjälpa älskling med hanns garderob, hanns kläder ligger fortfarande i flyttkartonger. Så antar att ja måste ta tag i det.

Är rätt trött idag, jag och syster kom på igår att vi skulle prova på sjukhusdieten, är igentligen emot alla konstiga dieter. Och jag tycker viktväktarna är bäst, man mår bra osv. Men kan vara kul att prova något annat nån gång.

Den pågår i 7 dagar, får se om jag kör hela vägen, för den går ut på att äta en soppa som vi kokade ihop hela kvällen /natten igår. Den består av nudlar och massa äckliga grönsaker å tomatkross. Den är riktigt äcklig, fått i mig två portioner av den. Men tänker försöka!:D Får även idag äta hur mycket frukt jag vill så det är ivarje fall possitivt. Resultatet efter en vecka ska ligga mellan 4-7,7 kg så det ska bli jätte spännande och se om det här kan vara en bra kickstart.

En vän till min syster körde den och hon gick ner 8 kg. Så ja vi får se hhelt enkelt.

Nej nu ska ja stoppa ett äpple i munnen å sätta fart här. Återkommer med lite bilder på lägenheten senare=)

Av jennie hedin - 1 maj 2011 20:44


Varför skuter man alltid upp så mycket tills sista sek. Har hur mycket som helst att göra innan onsdag. Men det funkar, bara att köra på för fullt!

Som tur är så är älskling ledig i veckan så imorgon kan jag få hjälp. Kommer bli en riktigt tuff vecka, men det kommer kännas så bra när allting är klart.

Idag har ja fått en del gjort ivf, packat några lådor till. Nu är det nog bara 2-3 lådor kvar, så nu kan man verkligen säga att vi bor i flyttkartonger. Hittar ingenting ja behöver! Nääe så nu vill jag komma till lägenheten och få packa upp:D


Imorse åkte jag in till Norrtälje, umgåtts med mama och syster, var och kikade på knallemarknade. Vilket skämt, va typ 8 stånd, inga karuseller, nej ingenting. Värdelöst! Pinsamt.. Sen har vi hållt på här hemma, nu tänker ja ge upp för dagen är helt slut. Imorgon blir de nya tag igen.


Trevlig kväll

Puss

Ovido - Quiz & Flashcards