Sockerpinglans place

Alla inlägg under maj 2011

Av jennie hedin - 26 maj 2011 23:00

Känner mej helt slut. Verkligen vart kämpiga nätter med Nova. Vet inte vad det är med henne, men välling vägrar och allmänt gnällig. Näst intill omöjlig att lägga. Men nu sover hon ivarje fall, och jag ska passa på jag med. Ska bli riktigt skönt att få sova i min egna säng! :)

Idag åkte syster och jag och inhandlade en tv på netonnet lagershop innan vi åkte hem då älsking köpt denna igår:

 

alltså ett ps3, sen kom han såklart på att han ville ha en platt tv ;) Och ja visst det kankse är på tiden att lämna plats för en sån i vårat hem. Då vi fortfarande haft en gamal tjock tv. Så snäll som man är fixar man det, Ni skulle sett hur de såg ut i bilen på väg hem från västerås. Proppat från golv till tak, de va packning, ikea påsar, novas säng, mega kartongen med tvn. Och vi tre. Men vi fick otroligt nog plats!
 

Så nu pryder denna tv våran vägg i vardagsrummet, kan medge att det blev riktigt bra:)


Sen vart de en sväng till rusta , nu har vi tapeter till fond väggen i vardagsrummet, så imrogn om tid och ork finns så sätter vi igång.

Hoppas på finfint väder imorgon med, tänkte titta ner på marknadsafton så klart, och förhoppningsvis om vädret tillåter så blir det ut och leka.

Nej nu är det dags för sängen.älskling lär inte komma på ett bra tag, han är fastklistrad vid tvn ;)
Natti

// <3

Av jennie hedin - 26 maj 2011 09:51

Idag bär det hemmåt igen , vart en trevlig vecka men fullfart hela tiden. Nova har haft svårt att somna så man är rätt trött.

Men sånt är livet, nu ska vi snart iväg till netonnet lagershop och kolla , sen byggmax, sen bär det förmodligen hemåt.

Blev inget tvbord på ikea igår, det jag ville ha hade utgått ur sortimentet, och dom handtagen ja ville ha till köket var slut.. Typiskt. Men mne det kommer flera tåg.

Vart lite annat skit istället, nya kuddar små galgar till Nova och ramar.

Jahapp dags att sätta fart!
Ha en fin dag!
/<3

Av jennie hedin - 25 maj 2011 12:10

 

Morgonmys hemma hos Sandra   


Nu ligger snuttan och sover middag och här betalas det räkningar för min del. Sandra packar för fullt. Ska strax forsätta att hjälpa henne.

Sen bär det iväg till ikea :))
Nova vägrar väling sen två dagar tillbaka, konstigt hon som älskat det.. Ska pröva den nya sorten med päronsmak så får vi se om det går hem.

Annars är det som det är då är det slutätet med välling.


Juste ja fick svar på mitt prov, fick Mvg.. Så glad :)
Så nu har ja klarat av två kurser. Ser fram emot när dom nya kurserna startar på måndag.


Nej nu ska jag röra mej, ha en bra dag!
//<3

Av jennie hedin - 24 maj 2011 23:20

Fick Nova att somna vid 21.00 idag. Jätte skönt för då kunde vi se desperata i lugn och ro. Guuud va spännane det var idag, så spännande att Sandra och jag ska köpa nästa avsnitt ikväll.

Klockan bara springer iväg och ja vvet ja borde lägga mej snart, men vi ska packa lite till här. Måste ju hjälpa henne nu , så de inte är allt för mycket att göra nästa vecka.

Imorgon blir det packa packa packa, men även en tripp till ikea och byggmax. Ska kika golv, se om det finns något snyggt eller om det blir det på rusta som vi kikat på. Ja det återstår att se.

Blev ingen vägning idag,vi lyckades inte hitta dit! Men de är verkligen inte lätt här i stan utan gps , och endast med ett gatunamn. Så jaja sånt är livet får väga mig nästa vecka istället.

Blev en onyttig lunch men jätte god, det var mongolisk bufe. Jätte gott! :)

Jahapp om man ska sätta fart och hjälpa till lite då kanske.

Fresten har ja glömt min mobilladdare hemma, å nu lider batteriet mot sitt slut, så försöker ni nå mej så ring till Sandra.


Sov gott och dröm sött!
//<3

Av jennie hedin - 24 maj 2011 11:13

Halloj!
Sitter här hemma hos syster, natten har vart sådär. Nova fick för sig att vara vaken igår, somnade inte förens efter tolv. Så man är rätt slut idag.

Men men bara bita ihop, vi ska snart iväg och försöka hitta viktväktarna här, tänkte ja skulle hinna väga mej idag eftersom ja inte är hemma.

Vet inte alls hur det gått den här veckan men hoppas det gått bra, de är bra segt så här på slutet. Det är inte många kilo kvar nu tills jag är nöjd! underbart...

Sen får vi se vad vi hittar på idag, vi tänkte väl gå ut och äta lunch. Annars ska det packas ikväll, det är en del som sagt.

Smarta jag glömde barnvagnen hemma igår, så det blev att kolla runt efter en paraply vagn. hittade ingen under 400 kr. Så vi kikade på blocket, hittade en jätte ful :P men 100 kr här i västerås. Så det blev den, skönt då sliper ja bära på min lilla prinsessa! =)
Sen väntar ja även på svar på mitt senaste prov, de ska ta max två veckor att rätta. På torsdag har det gått två veckor, så ja tycker ja borde få veta snart.

Hoppas hoppas ja klarade, vill inte göra om! :)

Men som sagt vi får se.


Ha en bra dag!
/<3

Av jennie hedin - 22 maj 2011 22:23

Tjenixen!
Här sitter ja helt galet trött, tänker snart pallra mej till sängen. Dagen började med lite små fix här hemma, sen gjorde jag lunch och åkte hem till mamma en sväng. Sen har ja vaty en sväng till Robban och Josefine och tittat på när dom arbetat i sin lägenhet. Älskling har också hjälpt till ,takmålning är inget för mej. Kan hjälpa till när det kommer till väggarna.

Blev en timmas promenad med Sandra och Emelie ikväll, skönt även om det inte blev en så rask promenad. Alltid skönt att komma ut å röra sej.  :)
Imorogon ska jag och Nova åka med Sandra till västerås, skka hjälpa dom att packa. Om ca 3 veckor flyttar dom hem till norrtälje igen . SKönt då är hon på rätt plats!! :D

Så så ser min vecka ut, blir väl lite gående i affärerna å titta ! :P VIll ju spara pengarna till Gekås.
Jahapp om man ska dra mej sej älsklingen in till sängen och krypa ner, ska bli otroligt skönt.

NattiiI!!! <3

Av jennie hedin - 20 maj 2011 23:54

Här sitter ja å snackar lite skit med Älsling och Robban. Har vart en lång dag, börjar bli trött nu. Vart ute oss mormor och morfar. Mormor hade bakat rabarberpaj, så blev en fika. Mums, gott var det!

Sen invigde Nova hoppborgen och gungan. Vilket hon tyckte va kul. :)

Bjuder på lite bilder från dagen :

           

Efter gräddö blev det in mot norrtälje, handla mat. SÅ nu är kyl och frys fulla igen!

Blev middag tillsammnas med mamma och syster.
Sen har ja och syster vart ute och cyklat runt halva norrtälje ikväll ( ja har skjutsat sandra) haha ;) Ja de gick väl sisådär de första jag gjorde var att köra om kull. Men vi klarade oss bra. Inte lätt när de va hundra år sen man satt på en cykel, och framförallt skjutsade. Blev en sväng upp till pappa och kelly också.
Nu har klockan bara runnit iväg snart dags att lägga sej så man orkar upp imorogn. Ja tror ja bangar Simon å Robban snart och kryper ner i sänge. Hör hur den ropar efrer mej ; )

Imorgon får vi se vad man ska hitt på, ut i solen förhoppningsvis :)

Natti natti vänner

//<3

Av jennie hedin - 20 maj 2011 09:00

Japp då var det äntligen fredag :) I helgen är älskling ledig wiieee! :)
Idag ska vi åka ut till mormo och morfar. Så fort mamma slutat vid 12.00 Hoppas på att Sandra hunnit hem också så hon kan följa med.

Pratade med mormor igår, och tydligen håller dom fortfarande på i huset.

Nu suger dom ut allt under huset, inte lilla maskinen. Så det är inte lätt för mormor och morfar att ta sig till brevlådan. Och knappast ta sej ut med bilen. Så vi får hoppas på att bilen är borta idag, annars får vi gå över våran gamla tomt.

 

Idag bestämde Nova sig för att ta lite sovmorgon så 08.30 vaknade hon! Underbart skönt att få sova ut! :)
Nu ska vi äta lite frukost här, sen tänkte ja försöka ta mej upp på vinden och se om jag kan hitta bärselet. Ska låna ut det om ja hittar det i röran ! :)
Ha en fin dag

//<3

Skapa flashcards