Sockerpinglans place

Alla inlägg under september 2010

Av jennie hedin - 15 september 2010 15:20

Nu har vi äntligen bestämt oss, vi kommer att bo kvar. Det finns mycket mera fördelar med det. Dels för Nova, skönare att bo på landet kunna gå ut och leka lite mer fritt. Sen kände vi väl att det kankse blir lite trång i en trea nu när vi är vana vid huset. Så vi blir kvar, känns skönt att äntligen veta och att vi bestämmt oss.

Så nu har ja lite nya planer för hemmet så nu är det bara sätta igång. Det ska bli ett tv rum på övervåningen, så idag har det beställts kanaler. Sen behövs det bara införskaffas soffa,bord,tv bänk ; ) Men det känns bra kommer nog bli riktigt bra kan jag tänka mig : )
Sen måste vi köpa en till bil, så det blir lättare för mig att ta mig någonstans, så det är väl lite prio ett just nu. Ja vi får se hur det går med allt. Förhoppningsvis kommer det bli bra det här. Vi skulle nog ha ångrat att vi flyttat om ett par år. Även om det kan kännas tungt här ute ibland, så blir det bättre!
Just nu har ja satt igång och tömma rummet här uppe som ska bli tvrum. nu vill ja bara ha en soffa, sen såklart vill ja ju till ikea och införskaffa lite nytt , kanske ska försöka flörta med sambon om att åka dit idag. Vilket jag inte tror att han kommer vilja eftersom han börjar tidigt imorgon. Men kankse till helgen då :)
Näe om jag ska fortsätta medans Nova ligger å sover. Juste lillskruttan har fått sin första tand nu, så där har vi förklaringen till varför det varit så gnälligt senaste tiden. Hon har även kommit på hur man reser sig, så nu får man ha sten koll hela tiden då hon har en förmåga att ramla :P   

Hon är ju för go <3

Av jennie hedin - 13 september 2010 18:59

Halloj


Sitter här förkyld å jävlig, usch skulle göra vad som helst för lite nässpray just nu. Blää för att vara förkyld. verkar som om Nova bättrat på sej ivarje fall, nu är det min tur. Har inte tid med förkylning nu, har ju precis satt igång med träning, hmm. Får se om de blir nått träna av  i veckan. E och jag va till vv förra veckan, imorn är de vägning, ska försöka pallra mig in dit imorgon ivf. Inte för ja tror ja gått ner något. Blev alldeles för mycket gott den här helgen. Men som sagt nya tag den här veckan =)

Nova har precis slocknat, och ja väntar på att älskling ska komma hem han slutar nu. Sen blir de väl lite tv sen sooova. Känns som ja skulle kunna sova i evigheter!
Annars så är det som vanligt har tusen tankar i huvudet. Hus? Lägenhet? Hus ? Lägenhet?? blir galen...... vet verkligen inte vad jag vill åhh att det ska vara så svårt. Inte lätt, men det är bara att grubbla vidare på det, båda har sina för och nackdelar.


Bjuder på lite bilder på min prinsessa

  

  

  

  


Hon är ju för go ivarje fall :)


Love//

Av jennie hedin - 12 september 2010 23:16

Fullfart med allt som vanligt, inte en lugn stund här inte. Nu har mina älskade katter flyttat från oss. Känns jätte tungt, men ändå bra vi har inte haft mycket tid för dom sen Nova kom. Så det känns som vi gjorde rätt för deras bästa. Familjen dom flyttade till är helt underbara, vilka människor! Dom kommer få det jätte bra där, massa kärlek och kelliga stunder. Familjen hör av sig och berättar hur det går, och allt verkar gå jätte bra så det känns toppen! Nu när ja tänker på det kan man inte riktigt fatta att dom inte bor här längre. Ja det är en konstig känsla för de var ju mina små bebisar.

Men som sagt jag vet att dom kommer få det bra, man får tänka på det helt enkelt !
I helgen har vi varit nere hos sambons bror och hans flickvän. Älskling har lagt våtrumsmatta å vägg i deras nya badrum. Va trevligt att komma iväg en sväng, på hemvägen idag blev det en sväng i ett köpcenter och sen en tur till egs. Hittat lite nya kläder till Nova så det var behövligt.

Nu ligger dom här och sover för fullt trötta efter resan, och dagens shopping ;) Själv lgger man här. Kankse dags att slå på en film  å försöka sova lite. Men har ju miljoner tankar i huvudet kring huset / lägenhet. Hmm åhh så svårt det ska vara.. Huset eller lägenhet ?
 Ja det är frågan det, näee ska grubbla vidare på det. imorgon är det ny vecka nya möjligheter. Får se om de går lika bra med träning i veckan, man ballar ur när det är helg. Phuu ! Nya tag imorgon.

Nattiii

Av jennie hedin - 2 september 2010 20:35

Nu var det ett tag sen jag skrev så  tänkte uppdatera mej lite.

Dagen har bestått av att städa upp här hemma eftersom vi skulle ha visnig ikväll för en person. Men den personen dök inte upp så jävla dålig stil .Så här har man slitit som ett djur hela dagen ;) ajja, vi fick in ett nytt bud idag ivarje fall. En ny budgivare, så nu är dom 2. Vi får se hur det går med allt, orkar inte bry mej allt för mycket om det just nu. Det får gå som det går, annars får vi vänta. För så här billigt kan vi inte sälja iväg huset för. Så vi får se vad som händer och sker. :)

I helgen vet ja inte vad vi ska hitta på, blir nog förmodligen rätt lugnt. Kan vara skönt efter all stress. Nästa helg ska vi åka ner till Simons bror , han ska lägga om deras badrum. Så då blir det en liten tripp ner till katrineholm.
jaja nu ska ja fixa iordning lite här sen hoppa i säng i tid, är jätte trött.


// <3

Skapa flashcards