Sockerpinglans place

Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Storm!

Av jennie hedin - 24 november 2008 06:57

Mmm minst sagt vilket jäkla väder det är ute, har blåst hela natten och massor av mer snö har det kommit. Så ska man ut och jobba, börjar om en halvtimme! Är inte sugen för fem öre idag på att cykla omkring ute kommer bli ett rent helvete.

Bilen har ivf vinterdäck nu, men det är sambon som har bilen idag, i ju för sej kommer ja behöva den sen för ja har några inköp idag.

Nej de här kommer bli en väldigt kämpig vecka!
Hoppas att den kommer rulla på bra och snabbt! Vill ha helg igen, vill inte va ute å cykla nu ;)
Guuud så trött jag är idag, skulle kunna sova hela dagen idag. Men bara bita ihop , nu ska ja få på mej massor av kläder , snart kommer Emelie hit och det är dags att gå.

Ha en bra dag alla där ute i ovädret :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jennie hedin - 20 februari 2014 06:19


Funderat ett tag på att ta upp bloggen, var ju ett par år sen. Så ska jag väl göra ett försök att vara lite aktiv på bloggen, återkommer. :) ...

Av jennie hedin - 18 november 2011 08:56

Okej. Nu provar vi att skriva ett inlägg från telefon. Var typ hundra år sen jag skrev här, kanske tiden räcker till lite mer nu och jag kan börja skriva lite. :-) just nu händer det inte mycket, har varit hemma med nova i 2,5 veckor med förkylning f...

Av jennie hedin - 17 juli 2011 23:10

Äntligen sängläge :) Har vart en lång dag, men en bra dag. Började dagen med loppis i söderhall, gjorde lite fynd. bland annat en brio bilbarnstol för 50 kr. Riktigt kap, även en flyttväst till Nova för 20 kr. Kanon om vi ska åka ut på sjön med mor...

Av jennie hedin - 16 juli 2011 23:47

Vilket jävla liv det är hos grannarna, ja jag känner mig som en riktigt käring ;) Men guud va jobbigt det är att höra hur låtarna byts stup i kvarten. Människor som skriker och försöker sig på att sjunga. Nää nu förstår man hur våra grannar måste h...

Av jennie hedin - 13 juli 2011 07:02


Snart dags att springa  ner, ska in till sthlm och göra vård och omsorgsprovet idag.  Hoppas det går bra trotts att jag klantskalle har haft fel bok. upptäckte det igår. Typiskt mej,  men hoppas hoppas. Pappa skjutsar oss, skönt då slipper jag och ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se