Sockerpinglans place

Alla inlägg under september 2008

Av jennie hedin - 1 september 2008 00:33

Japp då var denna vecka och ledighet slut. Nu börjar en kämpig vecka, ska börja räkna points igen, ska till ett jobb ja inte trivs på alla dagar utom torsdag! usch nej det här blir ingen vidare vecka.

Mål 1: Se till att hålla mig till pointsen hela den här veckan!! Dricka mycket vatten och få i mig frukt å grönt. Snart bär det av till las palmas drygt 6-7 veckor dit, och då ska vågen ha pekat neråt rätt mycke!

Mål 2: Stå ut på jobbet, bara en månad kvar nu!

Mål 3: Hinna med att få upp nya auktioner på tradera

Mål 4: Se till att laga bra och mättande mat, inge snabbmat alls


Hoppas denna vecka går snabbt, hoppas imorn när ja kommer till jobbet att bli bra bemött av arbetskompisar. Hoppas på att få en bra runda imorgon. usch känns så motigt att gå till jobbet imorn ,önskar mitt vikariat va slut phuu 1 månad kvar..

Kommer bli en jobbig vecka då ja knappt ser min sambo, det är så trist .Sucks!

Men men nu ska ja försöka få lite sömn.. Haft en trevlig kväll me bingo lotto, sambon vann ivf en 100 lapp! =)

Nej nu skriker sängen på mig .Natti!

Av jennie hedin - 1 september 2008 00:00

Phuu då var dagen avklarad. Gick bra att komma tillbaka till jobbet, även om ja önskar över allt annat i världen att mitt vikariat hade gått ut. Men det är bara bita ihop och kämpa vidare. Hade cykeltur idag med tog min egen bil istället , diggar inte när det blir mörkt och cykla omkring! Nej så det blev att åka, fick ett larm utöver mina vårdtagare usch tungt va det och är helt slut nu , ont i ryggen  . Nej inte bra att bara lyfta utan hjälpmedel. Men man gör det som krävs man tänker inte innan . Nu ska det bli skönt med lite sömn, idag har det gått galant med pontisen måste jag säga, dagens mat:


Frukost: en knäckemacka med skinka, ett glas blåbärsoppa

Lunch: Två knäckemackor med ägg

Middag: kyckling i ugn med philadelpia ost i, ris och ungsrostade paprikor

Kvällsmat: två rågkakor me leverpastej , ett glas nyponsoppa.


Jobbigt det här när man kommer hem och måste äta på kvällen, men har funkat bra endå me viktminskingen =) Tur det. Nej nu är det dags att ge upp för dagen!
Hoppas pointsen går lika bra imorgon för mej.

Natti Natti

Ovido - Quiz & Flashcards