Sockerpinglans place

Alla inlägg under september 2008

Av jennie hedin - 20 september 2008 19:18

Idag kom pappa hem från grekland, han verkar ha haft det riktigt bra. Skönt =) Fick en tshirt, en väska å ett halsband gulligt av han! Tyvärr hade han gjort sig illa å stukat /brytit handleden, armen. vet inte riktigt, han ska till doktorn på måndag.

Idag var jag och sambontill arlanda stad och hämtade en väska av hans farmor, dom åker ner till gran canaria nu. Dom har ju lägenhet där, så dom är där vinterhalvåret.
Så snart får vi träffa dom igen, snart åker vi ju ner ! Ska bli otroligt skönt, hoppas bara att vi 4 som åker fingerar bra ihop där nere .
Ikväll blir de  lugnt, har bara legat på soffan, ja mår bättre men sambon mår sämre. Nu har man smittat ner han istället, två tjejkompisar kommer över snart till mig. ta ett glas vin eller två =) Sen får vi se va kvällen visar, ja är ritkigt trött så :Ptänkte försöka mig på att ta en dusch nu innan dom kommer.

Av jennie hedin - 19 september 2008 10:00

 


Halloj, vaknade 07.00 idag, men somande sedan om efter ja ätit frukost, vaknade vi 09.30 då sambon kom hem, vi åt lunch precis.

Idag är det så där till å från, har ju inte gått upp riktigt och känt efter hur ja mår , så vet inte heller om ja har feber.

Tänkte lägga mig en stund igen, så får vi se hur ja mår sen.

Åhh igår fick ja 600 g kantareller som min vän M hade plockat! hon äter inte svamp men gillar att plocka.

Snacka om att ja blev bortskämd, så nu blir det till att rensa idag, sen så=)Mums mums! Vill ut i skogen ja me å plocka svamp, tycker det är jätte roligt ju. Får se när man får tid för det =)
Åhh nu är de inte långt kvar tills vi åker, den 17 oktober!! Längtar! =)

Av jennie hedin - 18 september 2008 14:27

Ligger fortfarande kvar i sängen, har legat här hela dagen och riktigt vilat. Behövs, har precis fått i mig mackor å blåbärsoppa, å en alvedon. Nu blir det att kolla på rederiet, säsong 4 :) haha. Kul med gamla härliga serier .Ringde till jobbet och sjukskrev mig fredag-söndag. Kändes skit jobbigt att ringa, men som sagt kan verkligen inte gå å jobba när ja mår som jag gör.

Så nu är det sängen som gäller för min del i helgen, pointsräkning är inte att tänka på nu, så  himmla slut. Orkar inte ens tänka på det! Men man får försöka tänka sig lte för endå.

Nu vill ja att sambon ska komma hem från jobbet och pyssla om mig lite gran =) Men han ska ju ut till sin mamma och jobba ikväll. Typiskt. Men men får träffa han senare ikväll =)

Av jennie hedin - 18 september 2008 11:26

Vaknade precis, mår inte alls bra. Känner mej jätte febrig idag. Som sagt ja borde nog bädda ner mej ordentligt så kroppen hinner bli frisk. Känns så typiskt nu när man ska jobba i helgen. Men just nu känner ja bara för att få bädda ner mej istället. Värsta är att ja mnåste ju bestämma mig idag hur ja ska göra.

Ska ta tempen strax så får vi se va den visar, idag bir det bara sängen för min del, försöka krya på mig så kankse ja orkar imorgon. Känns så värdelöst om man ska behöva sjukskriva sig, man förlorar ju så mycke pengar :/

Konstigt me min trötthet, underar om de inte kan bero lite på förkylningen me, eftersom ja nu vaknat precis. Å är döö trött!- Nej ni nu ska ja kolla temp osv, usch hatar å ringa å sjukanmäla mig. tycker den biten är så jobbig. Återkommer om hur ja gör å mår. Ha en fin dag!

Av jennie hedin - 17 september 2008 13:49

Halloj gott folk!
Onsdag idag, ledig idag känns jätte skönt, idag känner ja mej hängig. Ont i kroppen å världens hostattacker. Så tur att man inte ska jobba ikväll.

Ledig imorgon med, så förhoppningsvis hinner ja vila upp mej inför fredag. Ja jobbar ju som sagt hela helgen, och hoppas det ska gå bra.

Idag har ja inte hunnit med mycket, tvättat upp lite kläder , har fått sånt problem med ena våran katt. Dom är ca 1 år, vi har två stycken innekatter. Och killen är kastrerad, men honan äter p-piller. Men hon kissar inne, även han. . På vissa ställen bara, som tex ja kan inte ha en badrumsmatta då sätter dom sig där. Hänger vi inte upp väskor,jackor i hallen så sätter dom sig där. Det är jätte jobbigt. Har inte ritkigt koll heller på vem av dom det är. Men tänkte det är dags för våran lilla tjej att få kastereras hon med.

Hoppas det löser sig! Jobbigt blir det att jämt torka, å tvätta efter dom.

Ikväll ska ja äntligen få vara med min älskling. Ska bli så skönt, när han slutar ska vi ivf åka och handla mat, så nu va de dags att fylla på skafferiet igen :) Skönt att få det gjort, nu ska ja lägga in nästa tvätthög och hänga upp .

Ha en bra dag!


Av jennie hedin - 16 september 2008 15:02


Vaknade 11.00 idag så slut, vet inte vad det är med mej är trött hela tiden, spelar ingen roll hur mycket jag sover.

Kanske är vädret ? La mig just nu på sängen, tänkte vila en stund ska ju jobba kl 17.00, känns som ja inte sovit alls i natt. Kan bero på att ja fortfarande är förkyld, kankse har feber. Men känns inte så, känns mer som ja bara är helt slut. Känns som ja skulle vilja sova för natte nu . Usch va jobbigt, har så mycket  å göra men orken finns inte.  Har just vart iväg en sväng me syrran å handlat lite å snacka skit.

Nu tänkte ja vila 40 min sen laga middag, slänga i mig maten och åka iväg å jobba. Phuu va jobbigt!

Skulle nog igentligen ha sjukanmält mig idag, som ja känner mej nu . Men nu är de alldeles för sent för det. Dumma mig som aldrig kan lyssna ordentligt till min kropp .Då får man lida istället. Hoppas kvällen går bra å jobba ivarjefall.

Ha det bra

Av jennie hedin - 15 september 2008 23:32

Nyss hemkommen från jobbet, så himmla trött! Va mycket det är att göra nu på rundorna. Så mycket man blir verkligen helt slut när kvällen är över, fick ett larm ikväll också, så det har vart extra mycket.

Ha samma runda imrogon, börjar bli lite uttjatat att gå samma runda nästan jämt. Nu önskar jag att jag va ferdninand som sitter där under sitt trä, och kan fundera och slappna av .

Känner att det har varit lite mycket nu på senaste tiden, både familj, viktväktarna, jobb å allt! Ja som sagt man blir trött av att ha allt i tankarna, imorgon är det vägning vet inte om ja kommer gå dit, tror ja istället tar mig en rejäl sovmorgon vi får se hur det blir med det imorgon.

Nu tänkte jag ivarje fall ta mig till sängen, och titta på söndagens ensam mamma söker. Älskar det programet, riktigt mysigt!

Sov så sött!
Skriver imorgon! God natt..

Av jennie hedin - 15 september 2008 16:23

[måndag.jpg]

Ja då var det redan måndag, den här helgen har gått så fort ! Ändå var det min lediga helg, men när man jobbar till 23.00 på fredagen så blir helgen inte särkilt lång. Usch nu är det en kämpig vecka att se fram emot. Börjar strax jobba så snart är det dags att börja gå ner mot jobbet. Är så himmla trött idag, det kommer väl efter helgen.

Skulle bara vilja krypa ner nu och sova för natten ,men nee ska ju jobba. Ush va ja klagar! jobbar ivf ikväll och imorgon kväll, sen är ja ledig onsdag torsdag, då får ja se till å återhämta mej lite =)

Sen jobbar ja fre-sön. Hatar när man jobbar helg varanan vecka, känns som man jämt jobbar på helgen!

Ikväll har ja cykelrundan, men tänker ta min egna bil, eftersom ja fortdarande är förkyld, och oerhört trött! Hoppas det inte ligger allt för mycket på den här rundan ikväll. Sist ja jobbade va de väldigt mucket, han inte ens med nån rast. SÅ vi får väl se. Kommer väl sommna gott ikväll när ja kommer he förmodar jag.

Annars idag har detinte hänt så mycket, städat lite käkat middag precis, blev makaroner och viktväktar falukorv. Snabb och enkelt.

Nej ni nu är det dags för mig att gå ner till jobbet, ha en riktigt trevlig kväll ni andra =)


Ovido - Quiz & Flashcards