Sockerpinglans place

Alla inlägg under augusti 2008

Av jennie hedin - 12 augusti 2008 23:03

Sitter här och tänker, tänker på hur mycket ja gått ner faktiskt 14 kg! Det är ju grymt mycket när man börjar tänka efter. Tänk er 14 mjölkpaket. Ojoj , undrar om man orkar hålla det så länge i armarna ;)

Nej är väldigt stolt över mig själv faktiskt, men kan inte se och känna att ja gått ner 14 kg. Men det märks ivarje fall mycke enligt andra.
Men nu börjar de bli trögt så här mot sluttampen .


Nej om man kankse ska försöka komma i säng är grymt trött, har just komnit hem från jobbet. Idag va det riktigt segt, har samma runda imorn me! Inge vidare börjar bli lite uttjattat. Ska även ha apt möte imorn, så börjar 12.30 å jobbar till 23.00 hmm :P Undrar hur ja ska orka med det.
Men men det går säkert bra, lägntar tills imorn kväll när ja skriver här :D haha så är den dagen över :)
Nej ni nu ska ja gå och sussa, kolla gärna in min tradera, massa nya grejjor upplagda! =)
Natti!


Av jennie hedin - 12 augusti 2008 15:10


Jag är så nöjd , hade gått ner 0,4 kg på visserligen tre veckor. Men vadå jag har inte räknat points, har unnat mig både det ena och det andra. Känns toppen! Så det kändes riktigt bra att komma dit idag..

Sen var jag med hem till mamma och åt lunch, blev soppa och smörgås. Sen skulle ja lägga mig för att vila en stund var otroligt trött . Vakna nu! Ojoj ,ja panik nu börjar ja snart jobba phuu kul dag. Njjee!

Nej nu ska det fixas med laxen och koka potatis, så ja hinner äta tillsammans med sambon innan det är dags för mig att gå till jobbet.

Ha en bra kväll!

Av jennie hedin - 12 augusti 2008 10:04

Nu har jag bestämt mig att gå till viktväktarna för första gången efter tre veckor, semester  slappande och inte pointsräknande på långa vägar.

Så nervös, men hopppas att man inte gått upp för mycket!
Väger mig kl 11.00 så snart dags!

ikväll ska ja jobba igen börjar kl 17.00 har tappat lusten att gå till detta jobb, eftersom de är kalt på kvällen, regningt å mörkt. USch !
Men bara bita ihop, är ledig i helgen ska bli så skönt!
Imorn har vi apt möte me, så blir en lång dag från 12.00 -23.00 . Inte nått å se fram emot direkt .

Nej nu ska ja göra mej i ordning å gå till viktväktarna.

Tjohej!

Av jennie hedin - 5 augusti 2008 01:16

Har gjort lite kul under mina två semester veckor ivf =)

Shoppat los på gekås

Badat på skrea strand

Festat

Umgåts med sambon å vännerna

kramats med björn rosenström

kramats med peter sipen

vart på norrtälje kalaset

renoverat vardagsrummet

renoverat balkongen

Av jennie hedin - 4 augusti 2008 00:23

Dom här två veckorna har gått så fort. Tråkigt verkligen, har inte sovit ut ett dugg, eller fåt vila, första veckan hjälpte vi mamma och flytta, vi var med vännerna, och renoverade balkongen, och tapettserade vardasrummet. Vecka två åkte vi ner till gekås, shoppade hela mån,tis. sen onsdag hemåt igen. torsdag var vi med några vänner, fredag va vi på norrtäljekalaset, lördas på fest. idag va sambon å åkte båt medans ja va med två vänner.

Helt sjukt vi har inte haft tid för varandra als. usch inge stranden tillsammans eller dyl. :(
Nej hade velat haft en vecka till, men sånt är livet på tisda kväll börjar ja jobba. sen jobbar ja hela helgen me. värdelöst.

Nej usch, nu måste ja försöka hitta ett annat jobb, ska jobba på detta till sista september. Inte alls sugenlängre. blääh!: Nej nu har ja väl nästan klagat klart, kan ju säga att viktväktarna har inte ens funnits i mitt huvud dessa två veckor.

Ska försöka komma igång igen på tisdag.

ja ja sov gott =)

Ovido - Quiz & Flashcards