Sockerpinglans place

Alla inlägg under juni 2008

Av jennie hedin - 6 juni 2008 03:33

Tack för alla fina komentarer man blir så glad ;)

Nu har man gått upp 03.15 vi ska åka ner med våra kära vänner till gekås. Vi ville komma ner så tidigt som möjligt så vi hinner uppleva lite västkusten strand! Älskar =)
Sen imorn blir det shopping för hela slanten kul kul!
Idag måste vi även bestämma oss om vi vill fortsätta med budgivningen på huset. Det är nu uppe i 850 000 kr. Måste verkligen tänka igenom, usch jobbigt sånt där!:P Nej ni kära vänner, ha det toppen! Så skriver ja när ja kommer hem. Trevlig helg!

Av jennie hedin - 4 juni 2008 00:15

Efter en viktnedgång på 12 kg tänkte jag visa hur det gått för mig :) Har lite till att ta, men visst ser man skilland. Framförallt känner :)

Kram på er

Av jennie hedin - 3 juni 2008 23:25

Jahapp då sitter man här igen ikväll och är så nervös inför imorgon. Mäklaren kontaktade S idag och berättade att vi har det ledande budet på 800 000 kr. Och att det är endast är en tillkvar i budgivningen, men hon vill se huset igen innan hon bestämmer sig om hon vill buda över.

Så imorgon ska vi också vara där samtidigt med paret som vi budar imot. Lite konstigt tycker jag men hoppas av hela mitt hjärta att dom lägger sig ;) Vi har inte rikgit kommit överens om hur högt vi ska gå. Jag skulle va glad om det blev max 850 000 kr isf. Men ja vet man ska inte drömma för mycket. Men va tror ni jag gör, drömmer på vilka gardiner jag ska köpa, möbbler mm helt inne i Mitt hus. Som jag säger! haha ja vi får se men hoppas verkligen .
Är ju lantis från början och trivs allra bäst där på vackra rådmansö.

Idag har inte mina nerver vart normala har haft fjrilar i magen inte kunna äta, sen ikväll nu var jag & S till mc donalds. Blev en hamburgare, den gick i ivf,. Nya tag imorn och ja ska verkligen försöka ta tag i räknandet på pointsen igen. =)
Natti Natti!

Av jennie hedin - 3 juni 2008 13:05

 

 Samalagt nu : - 11,9 kg


Gick bra på vägningen -0,9 kg. Så är nöjd. Även om det är på ca 2-3 veckor. Men har ju som sagt inte räknat så är mega nöjd endå.

Känndes skönt att vara där idag, ska försöka skärpa mig nu ivf.

Jahapp då var budgivnigen igång, så jäkla nervös. Har ingen anning kommer ja bo här i sommar eller kommer ja bo i ett hus. Shiit vilken konstig känsla. Vill mer än allt ha detta huset, men endå så kommer de kännas lite sorgligt och konstigt att lämmna lägenheten, men vadå jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet där ute me ;)

Just nu ligger vi med ledande bud på 800 000 kr, håll tummarna nu att ingen mer budar över. Det skulle vara så underbart. gud vet inte ens va ja skriver, är helt uppspelt och nervig,.

Vilken känsla ni, nu pratar vi om fjärilar i magen, väntar baea på att S ska ringa och säga hur det går, om vi blivit överbjudna. Vet inte riktigt hur långt vi vill gå. Ojoj ! Nervös!!!

Av jennie hedin - 3 juni 2008 09:47


 

Ja det kan man verkligen säga. Har haft så mycket om & kring mig på senaste tiden. Ska i varje fall gå ner och väga mig snart på vv, va väl 2-3 veckor sen. Fyfy. Hoppas att man står stil, och inte gått upp. För pointsräkning har inte alls funkat.

Hoppas på att mötet gör att man får motivationen tillbaka idag!
Vill ju så gärna ner mera. HAr nu hitills gått ner 11,2 och är mega stolt. Men de finns lite mer att ta;)

Åhh så nervös, vi har hittat ett hus, S och jag . SOm vi verkligen vill ha!
Budgivning satt igång idag, vi är 3 personer som är med och budar.

Nu är huset uppe i 700 000 kr. Vi får till ikväll att tänka, ! Hoppas dom andra lägger ner sen, undrar hur mycket vi ska buda. Ojoj fjärillar i magen minst sagt.

Nu väntar vi bara på att banken ska ringa och bivilla vårat lånelöfte på 1 miljon. Hoppas !
Vill så gärna, det huset känns verkligen som mitt :)

Återkommer om hur det gick, om ja blir lantis igen eller om ja blir kvar i stan ett ta till ;) Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards