Sockerpinglans place

Alla inlägg under april 2008

Av jennie hedin - 6 april 2008 22:37

 


Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har & allt jag ber om
Hoppas tror & vill att du ska
stanna kvar hos mig
att du är här för mig
som jag är här för dig.


Älskar min sambo Simon  <3

Av jennie hedin - 3 april 2008 10:47

Nu känner jag mig lite nervös, börjar jobba idag kl 13.00 jobbar till 21.00

Har inte jobbat sen agusti, så får se om det blir en chook. :D Blir nog jobbigare imorgon när jag måste upp 05.15 det ska bli spännande och se hur man känner sej då. Är super nyfiken på att se om jag kommer trivas, hur personalen är mot än, hur alla vårdtagare är. Hoppas de finns dom som är pigga. :) Så det inte bara är sängliggande på den avd jag ska vara..

Nej nu ska ja äta lite lunch, och göra mej i ordnig. Berättar ikväll hur det gick =)

Av jennie hedin - 2 april 2008 19:35

Märkte precis att jag igentligen skulle ha fått en till stjärna igår på vv, och även min nyckelring för 10 %. Men det missade dom tydligen! Känns inge vidare kul. Hade ju velat ha det!
Men men nu har man lyckats fått 3 stjärnor! :) Super härligt, 9,3 har jag lyckats gått ner nu känns helt underbart, har gått så enkelt. Mycket lättare än förra gången jag var med i vv. Underbart!
Imorgon börjar jobbet, lite nervös nu faktiskt. Men ska bli riktigt spännande, och skönt att få tjäna pengar igen! idag har jag haft fullt upp med f-kassan ringt å även vart där. . Till slut äntligen så fick jag byta handläggare, skönt nu kanske det kan lösa sej. Hon ja hade var borta på sem, och kom hem i tisdas. Å igår när jag ringer, så har hon tjästledigt i två veckor. Helt sjukt att man inte får en annan handläggare medans dom är borta. Men nu äntligen kanske det kan lösa sej .
Ska bli spännande och se om jag kommer få mina pengar för feb,mars. Och kuna leva lite kankse :) nej ni nu måste jag förbereda lite för morgondagen. Berättar imorgon hur jobbet gick ;)

Av jennie hedin - 1 april 2008 14:42

Hallå!
Vägningen gick bra -0,5 så är nöjd. Idag hade dom den nya chokladen =) Så ikväll ska det smakas och se om den är god. Usch helt slut känner inte för att göra nånting, har legat och vilat två timmar nu , har ju så ont i munen så jobbigt. Håller fortfarande på och krånglar för fullt me försäkringskassan, har inte fått pengar varken i februari eller mars. Så jäkla jobbigt! Har ju rätt till mina pengar, men doktorn hade råkat skrivit en sak fel i min sjukskrivnig, och dom litar inte på mej .Så dom vill prata med han, hmm .Men idag ringde doktorn så han skulle ringa henne. Lycka till liskom, tar ju åår att få tag på den där käringen ursäkta mej! Men usch så less. Ska bli skönt att få börja jobba ivf.

Gud va mysigt det var här ute på balkongen, känns som sommar :) underbart, igår åt vi lunch här ute så mysigt riktiga vårkänslor. Idag blir det middagen här ute känner jah :) åh idag åt jag lapskojs till lunch! mumus va gott det var :)
Nej nu ska ja dra mej vidare.

Av jennie hedin - 1 april 2008 09:34

Godmorgon!
Snart bär det iväg till viktväktarna är super nervös idag. Hoppas det gått bra! Har såå fruktansvärt ont i min mun, blåsor över allt. Får det om jag använder vanlig tandkräm, min zendium var slut i helgen så använde colgate två dagar. Trodde inte det skulle bli så här, värker ända upp i huvudet och ner i halsen usch hatar det här. Finns inget som hjälper heller ,har någon gele som ska bedöva. Hmm funkar inge vidare! Jaja nu har jag fått klaga lite. Dags att gå och äta lite frukost, sen gå ner till vv. Hoppas hoppas det går bra:)

Skapa flashcards