Sockerpinglans place

Alla inlägg under mars 2008

Av jennie hedin - 9 mars 2008 01:52

Känns inte bra, vart ute nu två helger irad. Usch å fy! Träffade massor av vänner idag så kul. Gamla vänner som det var år sen jag träffade. Men endå, druckit en massa både igår och idag. igår höll jag mej rätt bra, men idag gin, xcide, cider, öl. härlig blandning. Härlig baksmälla imorgon. man lär sig av sinna misstag. Men kul har ja haft :) sov sött!

Av jennie hedin - 7 mars 2008 09:51

Och solen skiner :)
Ser fram emot en promenad snart!
Idag blir det att handla, laga pizza, tvätta en maskin, ta en promenad, skrapa tapeterna! Kvällen vet jag inte än hur den blir. Ha en bra dag! :)

Av jennie hedin - 6 mars 2008 22:08

Guud vad veckorna går undan, redan fredag imorgon. Idag har jag vart ute i affärerna med syster. Handlat lite mat åså, kom upp i 7600 steg på stegräknaren, sen hängde den sej. Hmm men men huvudsaken jag vet att ja gått så känns det bra.Men måste införskaffa en ny så småning om. Jobbigt nu med stegracet vill ju inte uppskatta hur mycket jag gått så idag skriver jag in 7600 steg.
Vilket vårväder det varit idag, underbart. Nu vill jag köpa min efterlängtade vår jacka. :)

Nej nu blir det till att sussa! natti natti!

Av jennie hedin - 6 mars 2008 11:58

Vaknade vid 08.00 gick upp och åt frukost, sen la jag mig i sängen för att kika lite tv. Somnade om, vakna nu men är fortfarande super trött. Skumt somnade jätte tidigt igår me. Behöver nog en promenad för att piggna till.  Mamma ska luncha med mej idag,får väl ta mig till affären nu och se vad som finns. Har ingen aning om vad det blir för middag idag heller :P jaja får lösa det där. Återkommer

Av jennie hedin - 5 mars 2008 20:55

Hallå Hallå"
Idag har jag vart iväg och köpt tapeter till hallen :) så nöjd, 39 kr rullen på rusta. Hittade precis en sån jag vill ha med. Så nu är dom införskaffade, tar ett ta innan dom kommer få komma upp, ska fixa klart köket nu i helgen sen blir det att skrapa dom gamla tapeterna i hallen först.
Har tvättat och städag idag, skönt att ha det gjort ! Kom ut på en liten promenad idag med, bara 4670 steg men så kan det gå. Får ta igen det imorgon.
Nu ska jag kika lite på tv! Ha det bra allesammans!:)

Av jennie hedin - 4 mars 2008 22:57

 


Överkycklig vågen visade -0,7 kg trotts helgen och mensen :):)
Känndes så skönt, nu har jag gått ner 7,2 kg sammalagt! Inte långt kvar till 10 kg. Då jag får 1500kr av sambon till nya kläder :)

Sova nu! Natti natti!

Av jennie hedin - 4 mars 2008 13:15

Har inte haft tid att skriva på ett par dagar, men nu blir det skärpning ! :) Idaag är det vägning känns inte alls bra, nervös som attans! Vart ju massa pts i helgen på dricka, men försökt att hålla mej inom pts på maten. Men lika bra att gå dit även om det blir ett plus. Känner mej hur trött som helst idag, kan inte fatta .Somnade kl 21.00 igår. hmm ! Mensvärk så det heter duga. Men tänkte ta mig ut på en promenad ivf. Min stegräknare har krånglat, den bara stannar upp. Så jobbigt så har inte heller kunnat uppdatera mig på promenix ordentligt , men har ivf ett hum om hur mycket jag gått. Måste skriva in det. Idag blir det inget möte, plus att min vägningstid är inställd så jag får ta mej dit vid 19.00 ikväll.  Det är endast vägning , inget möte för dom inte har någon vikarie! Men men får ivarje fall väga mig. Ikväll blir det kyckling till middag mums! Redan förberet det så det är skönt slipper ja tänka så mycket på matlagning idag. Nej nu ska ja faktiskt ta mej ut !:) Återkommer om hur det gick efter vägningen ikväll .Phuuu ! Kramen

Av jennie hedin - 2 mars 2008 23:40

Usch den här veckan gick inte alls bra. Började i onsdas när det blev en massa vin hos vännen. Sen kom helgen, vart en ritkig fest helg. Har ätit rätt verkligen och räknat. Men  sen kom fredags  kväll ,blev utgång med gänget. Och där sprack det blev en massa pts. Lördag lika så, då jag lovat min mamma att gå ut. suck!  Idag gick allt bra, sen kom svärföräldrarna hit och ville bjuda oss på middag, pizza. Men jag tog en räksallad ivf. Nu är det nya tag imorgon. Måste regga mina steg på promenix me, tur att det inte blev taxi till krogen, har gått r rätt mycket endå i helgen. På tisdag är vägningen och nu är jag hundra på att det kommer bli mitt första +, tråkigt men ska dit ivarje fall! :) Men helgen har vart rolig, och ångrar mej inte så värst har haft det trevligt. Imorgon är det nya tag. Hoppas på finfint väder :)

Ovido - Quiz & Flashcards