Sockerpinglans place

Alla inlägg under mars 2008

Av jennie hedin - 15 mars 2008 10:19

Vart en trevlig kväll igår. Kom hem runt ett, två igår. Sovit som en stock nu! Nu ska ja snart ta en dusch så man kommer igång idag också. :) Ikväll blir det tv! Och lite vv godis å sånt ,ska bli jätte skönt.

Av jennie hedin - 14 mars 2008 08:48

Ikväll är det skumparty på nattklubben här i stan. Vännerna vill att jag följer med. Får se om jag kankse går dit en stund.  Annars händer det inte så mycket när S, kommer jobba ikväll. Vi får se vi får se :) Nu ska ja plocka lite här, sen ta mej ett bad.

Av jennie hedin - 13 mars 2008 21:52


Imorse kände jag mej riktigt hängig, men tog en alvedon och kom upp. Sen ringde E och ville att jag skulle följa med ut och gå. Skönt! Hade aldrig gjort det själv idag,vart ca 1,5 timmes skogspromenad. Skönt och riktigt avslappnande. Sen hem och börja städa, satte igång med köket har städat ur lådor och skåp. Skönt det känns efteråt. Imorgon om jag inte är allt för hängig ska jag spackla klart det sista, och slipa i hallen . På söndag kommer svärmor och hjälper till att tappetsera. Kommer bli fint, och skönt när det blir klart. Sen vill jag ha pengar och besöka ikea, lite nya hallmöbler. :) men det är en annan sak, väntar fortfarande på pengar, jobbig måndad fick 2000 kr dom är slut för länge sen. hmma. Det är inte lätt att vara sjukskriven, jag kan inte rå för att doktorn skrev fel i intyget. Men vem får lida jo jag. Inga pengar usch! Hatar att va sjukskriven. På måndag gäller det, arbetsintervjun. Hoppas hoppas! Va nästan ett halvår nu sen jag jobbade. Vilken omställning det kommer bli :P Men skönt , kunna göra mera saker! Fredag imorgon igen guud vad helgerna går fort. Undrar va man ska hitta på denna helg, Sambon ska jobba hela helgen .tråkigt, men för min del denna helg blir lugn, med massa tv :) Natti natti

Av jennie hedin - 12 mars 2008 23:02

Efter dagens tilt undersöknig. Var nervös, men nervositeten gick snabbt över. Dom var så vänliga där, fick klä av mig till underkläder med dojjorna på. Sen lägga mig på en britts ja som ni ser på bilden. Sen kopplades ekg och blodtrycksmätare. Sen började ,första steget var som på bilden så skulle jag stå i 30 minuter. Sen skulle den vridas i en annan vinkel. Men efter en 15 minuter så mins jag hur jag mådde illa, skakade ,det snurrade i hela huvudet. Sen vaknade jag upp liggande med syrgas. Jag svimmade alltså i stående läge. Men på ett sätt är de bra nu vet jag vad det är som är fel. Jag har normalt blodtryck, men har lätt för att svimma ändå, om jag står still länge eller sitter. Hmm de ni! Får inte köra bil än heller på dom 3 kommand månaderna. Sen ska jag börja lite försiktigt, tur att jobbet jag ska på intervju inte ligger allt för långt bort. Kan cyckla dit. Sliten efter dagen, har sovit och sovit. Usch och på det så är en förkylning på G. blääh! Känns inge roligt, blir en del vila imorgon. Arbetsintervjun är skjuten till på måndag. Skönt det! Nej ni nu är det dags för mig att sova Natti Natti bloggvänner!

Av jennie hedin - 12 mars 2008 06:00

 

Godmorgon, ska nu åka in till karolinska på en så kallad tilt undersökning. Nervös, japp. Får inte äta heller förens det är klart, har undersökningen kl 08.00 tar ca 2 timmar.Ska ta med mig lunch och frukost så det är redan förberet skönt . :)

Hoppas att allt går bra och att dom äntligen kan se vad det är för fel. Imorgon ska jag på en arbetsintervju, skit nervig för det! Men det går nog bra. Nu måste jag röra mig trött trött! Återkommer ikväll om hur det gått. :)

Av jennie hedin - 11 mars 2008 11:49

Lyckades även denna gång att gå ner , gick ner 0,7 kg. Känns toppen! Trotts helgen. Super glad 7,9 kg har jag nu gått ner samalagt. Nu syns det faktiskt måste jag säga:) Nu ska jag till coop, återkommer senare.

Av jennie hedin - 10 mars 2008 21:36

Så himmla glad, var i täby i söndags och shoppade lite. Så kul, drar ju en till två storlekar mindre nu! Wiie:) Sitter just nu lite på tradera och budar. Där kan man få mycket fina kläder. Råkade jus nu vinna löshår hade inte ens tänkt sätta i det igen, men de vart ju billigt en 100 lapp! haha! Men kan vara kul att göra någe nytt. Har haft löshår två gånger förut, första gången så va ja hos en frisör som sydda i det, men blev dåligt. Andra gången med micro ringar, så fort ja bortsta mig tappade jag massvis. Så får se hur ja ska sätta i det här. Någon kanske har något bra tips? Tänkte ta syster till hjälp ivarje fall så får vi se. Har precis vart ute och gått, blev en 20 mins prommis, bättre än inget, sen blev det en halvtimmes imorse. Nervig inför imorgon usch å fy vill inte väga mig. Men men får väl se till att göra det, blev ju som sagt en del dricka i helgen både fredag och lördag, sen i söndags åt jag en big mac och co. Ojoj så mycket jag överskred, men det var värt det! Hoppas bara inte på + imorgon, men det är väl rätt förståligt med 3 dagars slarv. Men är nöjd en så länge, och nu är jag på gång igen!:)

Av jennie hedin - 10 mars 2008 00:38

Min stegräknare pajjade, men tur hade jag för när ja var ute hos mor och far, hittade jag en bonus body. Så ska sätta igång den istället. För den som jag köpte nu på vv tyckte jag inte alls var någe bra. Och många har rekomenderat bonus body. Så det blir spännande och se om den funkar bättre:)

Fusk,fusk,fusk!! helgen usch, men nya tag imorgon. Åt på mc donalds iddag,blev bigmac. Ångest men va tusan var månader sen ja käka där. Så värt det=) shoppade lite idag, kul med mindre storlek både ibyxa och linne =) Nu ska ja sova, mycket att donna med imorgon! Nattinatti

Skapa flashcards